fredag 20 september 2013

Stockhölm

Ja ä i storstan.Givetvis så kom vi nästan en timme försent...Drog med mej Birgitta,Ähhvas mamma när jag ändå skulle i väg.Hennes vän flyttade hit för ett tag sen och jag föreslog att hon skulle åka hit så dom fick umgås.
Efter en skön promenad hittade jag hotellet.Hade gruvat mej för rummet.Hade bokat ett kabinrum,typ 10-15 kvm utan fönster.Såklart för att det var det billigaste boendet den här helgen,jag ville ju inte missa Rogers spelning.
Rummet är perfekt!En säng,tv,badrum och inte alls så litet som jag trodde:)
LittleB och Sara kom till hotellet innan vi drog i väg till KGB.
Där träffade vi min kusin Gittan och hennes man Janne❤Vi träffas så sällan men ändå är vi inte främlingar för varandra.Vi sitter liksom i hop fast vi alltid varit isär.Svårt och beskriva.
Min käre Pärrah kom också,spelningen var perfekt,så klart.En eller sju drinkar senare så gick jag inte alldeles rakt tillbaka till hotellet.Tack gode guuud för googlemaps:)
Och som vanligt funderar jag på varför alla gått hem,varför ingen är vaken klockan halv 4 på morgonen...Förmodligen för att dom är smartare än mej och tänker på morgondagen.Jag tror att den kan bli aningen slitsam för mej...Men det har vart en jävligt rolig kväll,jag har fått skratta så jag vikt mej dubbel!Det är så härligt att vara glad!
Och känna som man känner.Många sluter upp runt mej,vågar säja orden:Jag är så glad att DU äntligen är glad Ähhllis!
Och det är jag!Jag saknar,men kan ändå fortsätta.Äntligen!


    Jag köpte en banan till Ähhvas
    mamma.Hon hade tagit med en del 
    till mej också.❤❤❤❤❤
    

    Kära Gittan och Janne,nånstans 
    bakom röken 


    Inte blev det klarare senare....
   

    Kusin,storebror,PPP,jag och Sara



   Halva Maryland och jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar