måndag 15 april 2013

Usalängtan!!!

Ligger just nu och kollar på kanal 5.Ola-Conny och Morgan reser ju runt i Usa och i det här avsnittet är dom i Los Angeles:)

Jag ligger och får jämt spring i benen när jag ser programmet.Tänk att man har vart där!Helt sjukt!Jag vill så gärna tillbaka så det är inte klokt.Vi hade 2 sjukt roliga veckor där jag,Christian och Ähhva.
My var ju också med,i Ähhvas mage.Vi skrattade ofta åt att vi var i Hollywood och låg inne på hotellrummet och kollade helt paralyserat på Ähhvas mage istället för att vara ute och festa på kvällarna.

Men det var så mycket större än Hollywood:)Men tänk att inte Christian vart galen på oss,han fick hänga med på mycket kul den tiden.
I november bär det av mot New York igen.Ska bli underbart det med.Pulsen,skyskraporna,Central Park och alla andra saker som finns där.
Tänk när vi gick mot säkerhetskontrollen jag och Ähhva och såg den amerikanska flaggan vaja i taket,den känslan är enorm.Vi gick där hand i hand och viskade: "Vi är i Usa!!Hur sjukt är inte det!" också fnittrade vi som galningar....

Jag är så enormt glad att vi stretade i hop pengarna så vi kunde åka som vi gjorde,leva tillsammans i ett trångt hotellrum och bara njuta.Även i den värsta misär log vi mot varandra och visste att vi fixar det här,vi är ju tillsammans!Bara göra det bästa av situationen.Vilka minnen man har med sej.Det kan INGEN ta ifrån mej.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar