söndag 26 november 2017

Söndag och jobb

Då var en efterlängtad spelning över. Det var betydligt mycket mer folk där än vad jag trodde. Var riktigt trångt och svårt att ta sig fram. Vi var hos Carl-Filip på förfest. Hade så himla roligt.Det var längesedan vi träffades och innan jag skulle i väg fick jag reda på lite tråkigheter så humöret var dämpat.
Men det vände dem. Vi pratade runt "situationen" och kom fram till en lösning. Ingen energi ska läggas på detta, det är bara luft.
På festen bjöd så klart Martin på sin berömda chilivodka...Att de vågar dricka, det fattar inte jag!Han hade även en påse nötter med som höll på att blåsa hövve av de som smakade.
Vi kom ner till Nöjesfabriken i tid för en gång skull. Fick tag på lillebror sen var det dags för Danko Jones.
Tycker nog det var lite dåligt med energi just i kväll. Den fanns där med försvann en bit in i spelningen. Fast jag vet inte hur mycket de spelat innan. De har rätt att va slitna de också.

Folk försökte sig på en moshpit, men den avbröt vakterna. Förstod de vad de anordnat för arrangemang? De verkade få en hundring för varje punkare de slängde ut också. Svårt för folk att stå givakt när favoritbandet spelar...Dåligt! Jag och Thomas drog ett varv på Vippen, var bara trångt och tråkigt så vi drog ner till bowlingen i stället så vi kunde sitta och prata lite i stället. Då kom Jenny och behövde även hon vila sina öron.

Efter ett tag drog vi in och såg Millencollin och drack upp Westers drinkar. Han var så svajig så beslutade oss för att hjälpa honom, så han inte skulle bli mera svajig och till slut hamna i en konstant slalomrutt...

Hittade lillebror och drog till vandrarhemmet. Där vart det nåt jävla bråk på morgonsidan.Folk skrek och gapade. Vid frukosten satt det tre kvinnor och åt.Ut ur ett rum kom 5-6 turbojugends. Gissa om de blev dömda för bråket (de var inte inblandande!) på natten/morgonen. Sen gick hon i receptionen in och tittade i rummet när de gått, då säjer kärringarna "Ja nu var hon nog och tittade så att rummet inte var sönderslaget..." Och de gav sig inte med det, utan de FRÅGADE personalen om det såg "illa ut" inne på rummet. Svar NEJ! JUST DET! Ge fan i att döma folk!
De fick även berättat för dig att det var en annan man som ställt till med bråk och att de (turbojugends)  inte haft något med det att göra.

Mattias kom och hämtade mig i Karlstad. Så det blev en tur inom på Bergvik och buffé. Sen var det en lite dam som bestämt ville att vi skulle komma och hälsa på henne i Sunne.
Underbart! Blev en prinsessjulkalender som damen ville ha, sedan fick hon välja blommor som vi sedan åkte upp till kyrkogården och satte hos hennes mamma. Vi tände även ljus och städade bort lite efter allhelgona.



BloggerImage



BloggerImage



BloggerImage





BloggerImage




BloggerImage




BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar