söndag 19 november 2017

Är jag inte klok?

Nu är det snart dags att dra..Det är nästan 10 minusgrader ute.Och då ska jag ut?Och hämta en häst i hagen, upp i en sadel, stigbyglar av metall, galopp så det blåser freeezzzin wind.
Antagligen kommer jag vara jätteglad efteråt. Men nu känns det mer som att det vore läge att krypa ner i soffan med katten.

Kan tala om att jag blev varm när jag kom dit. Tog med Lomeda och började gå. Bakom smyger Symfonie, som en ljudlös liten katt. Och när jag öppnade och gick ut med Lomeda så pep hon minsann ut! Så där slet jag för att hålla Lomeda, som travade på tvären i halkan...Jippie! Stor häst som slevade omkring med sina hovar, i halkan och en fröken Symfonie som sprang runt som en toka i ren glädje! "Jippie!" "Ho geck påt IGEN!!!" Fast hon sprang ju bara i närheten av stallet, så det var ju bara att be Maria snällt att hämta henne och gå tillbaka med henne i hagen.
Ridningen gick sådär. Dåligt med balans igen, känner mig väldigt stel, ville bara falla framåt och tyckte det gick för fort ibland. Väldigt tråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar