tisdag 21 november 2017

Hanna och Alexia

Hanna ville att jag skulle komma och titta när hon red, det gjorde jag. Hon red Alexia och pappa sprang bredvid med grimskaft. Först frös han, men det tror jag inte han gjorde en bit in i lektionen.
De tränade i går på att rida genom hörn och sitta ner i trav. De är så duktiga hela högen.

Efter åkte jag till affären och sen hem till Anki. Där bjöds på raggmunk och annat gott. Vi lusläste även centralskolans skolkatalog. Det var inte lite roligt. På en del barn syns det verkligen vilka deras föräldrar är.
Sen bar det av till stallet för sista gången. Den här gången fick jag Laura och jag tycker det gick betydligt mycket bättre. Kanske är inte kroppen "vaken" på morgonen. Jag kanske måste upp tidigare och få fart på den? Vi fick rida i lilla ridhuset, och det är fan som en igloo där inne.

Tror Kicki såg att vi nästan dog, så vi fick övningar som vi skulle göra och vips så var det varmt och skönt även där inne. Casino gjorde ett spökhopp i går... En i gruppen hade lagt sin jacka synligt. Detta  kanske inte går bra med honom tänkte jag. Han gick och sprang förbi flera varv, men sedan när han fick långa tyglar då var han tvungen och tänka själv och jädrar va farlig den jackan vart!Men han som red satt kvar, bra gjort! Jag flög av som en raket!Då är han väldigt snabb och smidig. I dag är det kurs på Avonova igen och sen ridlektion. Är ledig från jobbet i dag med. Var tvungen och kolla schemat i går, så att det verkligen stämmer. Och det gjorde det. I morgon är det jobb igen.Först APT med nya chefen och sen 16-22 ska det jobbas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar