tisdag 11 februari 2014

Glada Nyheter

Kom till skolan i dag,Douglas vår lärare bad mej och en tjej i klassen stanna kvar när dom andra gick.Jag vart jämt svett..Shit!Nu kommer det tänkte jag.Lämnade ett usb med mitt projektarbete till honom i går och bad honom kolla igenom och skriva ner vad som saknades.
Han gick igenom lite av det jag missade i morse och lite annat med hon som varit sjuk.Sen gick vi igenom del två av projektarbetet,hur det kommer läggas upp och sådär.Då frågade jag om mitt och han sa att det saknades lite saker...
Ett namn på butiken,det har jag men hade glömt och skriva ner det.Och sen hyreskostnad.Sen var det inget mer!
Shit!Jag var verkligen tvungen och fråga om jag kunde släppa del 1,och det kunde jag.Jag var färdig och han var nöjd!Jag klarade alla jäddra saker han frågade efter!Jag är så jävla glaaaaa!!!!
Nu är den ångesten bortblåst.
Dags att börja på del två.Lokalutformning,inköp,inredning,
anställningskontrakt och en massa annat.
Jösses innan det är klart,men en del är  färdigt,det räcker för nu.Och inte fick jag tillbaka bilen heller i dag.Han väntar på grejer...Kommer kosta detta.I morgon bär det av till Karlstad och hudmottagningen.Dags att kolla över födelsemärkena igen.Skönt och få det gjort.Ännu en sak att bocka av på listan.
Tråkigt bara att det kommer ta ända från tidig morgon till efter lunch och ta sej dit och hem...Så är det när man måste åka sjukresor.Landstinget ersätter minsann inte bilresor längre.Nu ska jag gå ner. Och mumsa i mej lite middagsrester,pulled pork:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar