torsdag 31 augusti 2017

Snart Barcelona

Jag har faktiskt varit hemma och ledig hela veckan. Vet inte när det hände senast.Ringde chefen i går och frågade om jag kunde få en extra dag ledigt. Det fixade hon. Så nu ska jag inte jobba för än 7 september.
Och tur har jag haft också. Hunnit träffa Alva, Joel, Ida och Hanna, startat renoveringen av hallen, ridit nästan varje dag, tvättat bort en massa lortkläder , använt soffan och sett en massa serier och film med mina två små hjärtan.
I dag är vädret uselt, så då tänkte jag packa så det är klart tills vi ska åka på lördag.

Hanna ville att jag skulle hämta henne på skolan i går. Det gjorde jag ju såklart.Vi åkte hem till henne och drog ner rullgardinen och såg på Trollz. När Salle kom hem tittade han på oss och skakade i huvudet. Solen sken och det var en riktigt fin dag, och där satt vi och knastrade på ostbågar och såg på film. Vi tog en sväng hem också, för hon hade inte varit här på jättelänge. 18.00 skulle vi vara tillbaka och äta mat sa Anki. Fast vi hade kul och när vi stod på stallet och kliade på Laura, och när jag tittade på klockan så såg jag att den var 18.15.
Då sa jag till Hanna: "Nu är vi rökta!Mamma kommer säga att för mig finns det inget hopp, men du ska passa tiden Hanna"
Hon bara skrattade och så kutade vi till bilen och körde till Nerstugevägen.
Och det första Anki sa va " Du vet Hanna,när du är med Ellis så måste du hålla reda på klockan. För du vet hur man passar tider.Att Ellis ska lära sig har jag gett upp, men du får inte bli likadan" Hahaha!!!Jag vet riktigt inte hur jag ska få ordning på detta. Jag kommer aldrig försent till jobbet, men i stort sett ta mä faAn till allt annat. Mamma har till och med sagt att jag skulle kunna va sen till min egen begravning.
Jag var sen när jag skulle gifta mej....Och jag glömde även brudbuketten...Så nej, det är inte för att vara nonchalant.Det är nåt som felar😀

Kan vara mitt tempo. Min ssk sa till mig att det var dags att dra i handbromsen nu. Att prova göra ingenting mer än det som är avslappnande.Inte flänga och flå.Inte jobba på ett tag och vara rädd om mig.
Tänk att jag och Anki ska till Barcelona på söndag.Roooligt!!!


BloggerImage BloggerImage



BloggerImage BloggerImage



BloggerImage



BloggerImage







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar