onsdag 16 augusti 2017

Ginger

I dag var det ridning på schemat. På morgonen...Morgonen efter natten som varit vidrig. Jag tror bestämt hösten är här nu, det känns i kroppen. I stort sett hela natten har jag varit uppe och gått fram och tillbaka i hallen. Benen har gjort så fruktansvärt ont. Tog både alvedon och pronaxen, men det enda som hjälp är att gå. Pöjjkera har däremot varit hemskt glada över detta. De har lekt i sängen, gjort sorkhopp efter hårsnoddar och annat kul.
Och jag ska inte klaga, det är gött med sällskap.Men när det var dags att gå upp i morse sov man ju såklart som bäst.
Men nu har jag vart i väg och ridit Ginger och inte en gång under de 60 minuterna har jag tänkt en tanke på mina onda ben. Gött att få nåt annat och tänka på.Att jag är för stum i armbågarna tex, att jag inte ska gena och har jag bestämt en sak så måste jag fullfölja den, även om det tar ett helt varv i ridhuset. I morgon är det dags igen, men då på eftermiddagen. Nu tänker jag skjutsa på min kropp duktigt med konditionsträning tre dagar i veckan, för att se om det hjälper.
I dag ska jag jobba 16-22 sen ska jag vara ledig i morgon! För att sedan jobba fre, lö,sö och måndag...

Tandläkarn ska jag till också. kommer säkert bli billigt. Blev för spännande att köpa växellåda, passade på att bita av en tand också, och inse att jag började på en ny högkostnadsperiod på Apoteket.
Jag menar inte att klaga, jag är så tacksam över att vi har det så, men för faAn, allt på en gång känns det som.
Och jag vägrar ta på mig mer jobb. Det är dags att tagga ner nu.

Fick nyss sms från Biggan. Hon är i Bulgarien. Skriver att det är samma väder där, fast varmare.Det ser rätt grått ut på kortet. Hoppas molnen blåser bort så de får fint väder. BloggerImage BloggerImage BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar