tisdag 1 augusti 2017

telefonkö

I dag börjar jag 16. Tänkte att jag skulle fixa lite saker innan. Räknade med att det skulle gå fort.Jag hade fel.
Ringa Telia, nr 83 i kön. 45 minuters väntetid. Måste säga upp abonnemanget i dag då jag bytt leverantör.
Ringa ComHem, har efter 10 försök inte ens tagit mig in i telefonkön.
Ringa Nordea, nr 36 i kön. Beräknad väntetid 32 minuter. Skulle behöva ringa ett par andra samtal, men då hinner väl denna stackars mobilen brinna upp. Den har slitit ont i dag.

Det är någon "lockup"växel i bilens växellåda som fastnat/ låst sig. Den rullar just nu in i garaget för att tömmas på olja och plockas isär. Fanns två makalösa människor som inte ville att jag skulle lämna in den på Helmia, utan ville försöka byta grejer själva. Detta såklart för att jag inte ska betala så inni med pengar för att få den fixad.

Riktigt beroende är man iallafall av bil. När man har jobb. Men nu är jag ledig tisdag och onsdag och då tror jag faktiskt att jag ska vara hemma.Var på kirurgen i går och jobbade och det får nog bli så att jag får fixa nya arbetsskor, för det golvet tar knäcken på mina fotleder. Nu är den högra inflammerad så man går som en halt ko. Och det gör inte lite ont heller!

I morgon kommer Denise och Sandra och hälsar på. Vi ska nog ordna med det sista inför resan. Vi behöver ett par nätter på hotell, en bil och en flygbiljett mellan Miami och NewYork. Sen ska väl allt "resande" vara klart och betalt.En får vara glad att man har jobb och att min kropp har orkat tröska på ordentligt under sommaren. Och sen får man väl hålla tummarna för att det inte blir alltför dyrt med bilen.Brukar alltid bli lite extra överraskningar när man börjar skruva i dessa plåtburkar. Fast den är värd varje krona.
Hade den bortlämnad till en kille som skulle tvätta och vaxa den.
Han tvättade bilen i 4 timmar innan den blev ren. Sannerligen är jag en usel bilägare...
Sen lyfte han på huven och sa: "Titta här vilken skillnad!" Jag fick då be om ursäkt för jag fattade verkligen inte vad man menade.. Då hade det tydligen varit alldeles tjockt med damm och smuts ungefär överallt under huven.
Som sagt, usel bilägare, bilen är värd varenda krona. Den är tapper och överlever.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar