fredag 2 augusti 2013

Stockholm

Tog nya kärran hit.Jag vet ju att min bil är bra "röten" och köra en som gått 20.000 mil mindre gjorde saken allt tydligare.
Skitfränt!Man lägger i driven och så kan man pipa i väg direkt.Den gamla behöver en sekund eller två för och orka hosta i växeln:)Sen när man bromsar,så bromsar det,utan värsta vibrationerna och annorlunda ljud.

Den drar varken åt höger eller vänster så man behöver heller inte sitta och parera med ratten.Sen att det är mer hästar i motorn och att gasen svarar direkt är mer än roligt.Den gamla har lite problem med bränslepumpen så ibland när man gasar så rör sej liksom inte bilen,då får man stampa på lite så bär det i väg,och om man i förebyggande syfte stampar på så har den en förmåga och fungera som den ska så man flyger i väg och blir välldans förvånad.

Men har man som den rullat 40.000 mil så får man hålla på med lite konstigheter:)Man lär sej köra och anpassa sej:)

Hotellet vi bor på är kanon!Ligger inuti ett köpcentrum!Gött och julshoppa här,behöver inte ens gå ut i kylan.Bara ta hissen ner.Kanske får bli en tur hit innan jul:)
I möra ska vi på Gröna Lund.Sara är tydligen helt galen i karuseller precis som Mattias och Danne är som mej,galen i att gå runt och äta allt så det ser ut som det kommer bli en lyckad dag❤




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar