onsdag 7 augusti 2013

Aschtan

Snidde kom med sork igen,dom har nog plundrat nått bo nu.Verkar ha vart en stor familj.Fyra stycken har gått åt på bara ett par dygn.

Tråkiga nyheter kom det i dag.En trevlig man i 65-års åldern avled plötsligt i sitt hem i morse.Så nu har döden hälsat på oss ännu en gång.Och inte heller denna gången var den välkommen.Men man har inget att säja till om när det gäller sånna här saker,inget går att ändra.Döden är oåterkallelig.

Men åter tillbaka till livet och dess ljusare inslag.Hämtade Jennifer vid lunchtid och begav oss upp till hennes mormor och Gösta.
Köpte med choklad och trisslotter efter som göbben hade fyllt år:)
När vi kom dit så hade dom gjort mat,och herregud va jag åt,och så gött det var.Britt påstog att köttet var segt.Jag tyckte det var perfekt!
Höll på å skratta ihjäl mej när Jennifer sa:
"Dätta ä itte segt mormor,du har att gjort segare kött än dätta"❤❤❤
Gött var det iallafall.Jag tycker det är så lyxigt och bara sätta sej vid ett dukat bord.Sen var ju sällskapet nåt av det bästa.Efter maten bar det av ut "på looon" för att spana efter fynd då mormor Britt och Gösta har loppis där.
Jag hittade en plaststol till Sohlstrålen❤Så nu har hon en egen utestol❤Hon kommer bli glad!Sen fick hon ett rosa lejon och en bakkavel av Britt.
Det är så gött med sånna här dagar,bara skrota omkring och få vara glad.Glad rätt igenom hela mej.Tack Jennifer❤ å Gösta å Britt❤
                    Gösta


                 ❤Bapis❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar