måndag 4 december 2017

Göteborg

Åkte till Göteborg i fredags.Konserten var på lördagen, men jag orkar inte åka och gå på spelning samma dag. blir helt enkelt för trött och får ont. Gick ett varv i Nordstan och försökte intressera mig för lite shopping, men nej.. Det är nog inte min grej helt enkelt. Tur är väl det. Man ser alldeles för många som handlar mer än vad de kan betala för.

Jag åkte buss till hotellet som var skitrevligt! Duschade, och hoppade ner i sängen framför tvn.Fick ett rum högst upp i hotellet med en ganska stor balkong. Synd bara att det regnade och var svinkallt. Hade jättefin utsikt! Vaknade åt frukost och planerade lite hur kvällen skulle bli med Martin. Han och hans bror dök upp på eftermiddagen, efter att ha gått av vid fel hållplats och fått gått flera kilometer...
Åkte ut till Partille, hamnade på någon kinakrog som var typ i stil med Mulan här hemma. Där dök fler upp, b.la födelsedagsbarnet Nord och Andreas som rest långt för den här konserten.

Vi väntade förgäves på en turbojugend från Kalifornien som ville åka ut till Partille och träffa oss. Men hon kom aldrig, åkte antagligen fel/vilse. Ingen hade något telefonnummer till henne och hon hade ingen wifi. Trist!Och synd om henne, ensam och vilse någonstans i Göteborgsregionen.

Väl på arenan så blåste Helloween i gång med ett sådant tryck så jag höll på att välta omkull. Håret stod rätt upp på armarna och tårarna rann. Det var så mäktigt! Kiskes röst höll och när de sjöng i hop, då var det så otroligt bra så jag har inte ord för det. Det enda negativa var så klart som alltid kroppen och fötterna. Men det var slitsamt för alla. De spelade någonstans mellan 2,5-3 timmar. Det är jobbigt att stå så länge i sträck. Men det var värt det. När det var slut regnade det rätt ordentligt, men det brydde man sig inte om. Vi bara gick och log och upprepade "fan va bra det var!"

Och får man i hop det hela, så får man se dem igen på SwedenRock.
Väl hemma var det bara att åka vidare på ett medlemsmöte på stallet. Men det tog bara 1,5 timme, sen hem och sova med pöjjjkera. Härligt! BloggerImage BloggerImage BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar