söndag 24 september 2017

Hemma igen

Då var man hemma hos grabbarna igen. Fan va gött! Jag har sovit i nästan ett dygn och kommer ta det väldigt lugnt ett par dagar till. Det känns verkligen att kroppen är trött. Den har gett en del signaler som jag inte upplevt förut och tror jag behöver ta lite mer på allvar. Vi hann med en spelning till i samma område som vi bodde. Det var lagom, gå 500 meter och sätta sig i en bekväm stol. Fan,man vill ju hänga i när man är där, man vill ju uppleva. Sen gick vi en sista promenad och sen sovs det.
Sista dagen kändes det väldigt tydligt att matlusten kommit tillbaka och att magen började hämta sig. Jag ville äta allt! Men det fungerar nog inte riktigt än. Fast att bli lite piggare var gött. Hängde i loungen på flygplatsen och fick där reda på att FN eller var det var har haft ett stormöte i New York. Folk i från hela världen har varit där under veckan tillsammans med denna Trump. Inte konstigt att man upplevde stan som ett enormt jävla kaos. Fick rådet att åka dit i mars eller augusti nästa gång. Det är de bästa månaderna på året sa de. Och nästa gång blir ju i mars! Sen hur det går med kryssningen i februari får vi se. Stora delar av Key West är ju förstört, även Mexico är bortblåst. Arma stackars människor. Vi har sett hemska saker på tv när vi varit i New York. Redan utsatta människor som får det ännu värre. Och jag har hållt på att gnällt ihjäl mig över min mage och Tobias öga...

När jag kom hem hade Mattias varit  och köpt en ny tvbänk. Den jag helst i vaaaala ville ha. Blev mycket glad över detta och ser fram emot att få i hop till en lite större tv. Sen kan jag ligga i denna soffan i 6 veckor i sträck. Har till slut fått en tid till en specialistläkare på ortopeden!!!! Så nu till min STORA fasa kanske de kan styra upp denna onda foten jag har. Jag är typ livrädd, har ångest, vill inte, vill, vill inte bli låst, hemma från jobbet osv. Fast en del saker är man tvungen att göra. Kanske är det detta "tvungen" jag inte gillar..Antagligen..


Hann med lite onyttigheter på ett diner innan hemfärd.
BloggerImage




New York bjöd på värme och sol innan avfärd.
BloggerImage




Hit ska jag igen. Och då kommer jag kunna dränka mig i
deras goda mat och drinkar
BloggerImage


Ett swoschhhkort på väg till flyget.
BloggerImage




Äntligen fick vi sammanstråla på vårt favvoställe💓
Denna lille blöte näsa och mjuka päls.Att få lyssna på Frutt
och Sniddes snarkande i natt har varit underbart. Att även få
stoppa in handen under Mattias täcke och känna värmen och
stryka på hans plyschpanna har varit härligt.
BloggerImage



Skräck,ångest,lycka och jag vet inte vad. Nu bär det nog av.
Undrar om det hinns tills vi ska åka i februari...Jag vill ju
gärna att bägge sakerna ska hinnas med. Fast jag kanske får
vänta lika länge på en operationstid....
BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar