onsdag 18 mars 2015

Allergi??

Det bara small till så vart jag täppt i näsan och började nysa som en tok. Detta började för lite drygt en vecka sedan. Mår inte alls dålig, eller känner mig förkyld. Bara irriterad på att jag måste snyta mig och nyser så jag nästan flyger i väg.
Kanske är det allergi. Det börjar väl nu. Ska åka inom apoteket och köpa nässpray och se om det blir bättre.
Har haft det så himla gött nu dessa två dagar jag varit ledig. Bara legat på soffan i stort sett och sett på film med Snidde. Magen är bättre, förmodligen stressrelaterat och tack vare min fantastiska förmåga att bara äta  och dricka skräp.
I kväll bär det av till Agneteberg, ska bli roligt. Jag blir fort rastlös.I går var det möte i bostadsrättsföreningen.Årsbudgeten skulle vi titta igenom och så tog vi upp lite andra saker. Man saknar dom:) Roligt gäng som bor i det huset.
Dom satte ut radonmätare i huset, fanns inget:) Gött!Sen ska det bytas fönster i källaren så värmen inte läcker ut där.
Efter mötet gick jag upp till BigB som fyller år i dag. Hinner inte i dag när jag jobbar. han slutar när jag börjar så det sket sig. Vi fikade och pratade skit, och så var det ju en massa gosande med Fokus. Jävla märklig katt....Men dom kanske är så ragdolls.Jag vet inte så mycket om den rasen.

Min lilla ängel (Snidde) kom iaf i 100 knyck tidigt i morse , hoppade upp i sängen, sopade till Frutt och drog i väg lika fort. Antar att han inte gillade att vi såg på tv och att Frutt tagit hans plats.
Nu är han mer nöjd när han får ligga på bordet när jag sitter framför datorn.
Nu är det heller inte länge kvar tills lille Rut kommer hem till Bapis <3 Hoppas hon kommer nästa helg, för då är jag borta :) Annars kommer di väl inte få va i fred med den lilla <3 Ska bli så kul. Jag har riktigt längtat efter att dom ska skaffa katt. Bättre lämpade människor får en leta efter.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar