torsdag 30 oktober 2014

Prov...

Tiden gick fort.I morgon är det dags för provet på nervsystem,hur impulserna sker,hjärnblödning och infarkt.Jag har läst som en galning,tycker inte nåt fastnat...Men jag får väl göra så gott jag kan,mer kan jag inte göra. Hoppas att jag gjort som vanligt,tror att provet är enormt och skitsvårt,sen kanske det dom frågar efter faktiskt sitter nånstans där inne i hövve.Grå å vit substans,vad är det och vad är skillnaden...Tjoho!
Var hos min sjukgymnast som konstaterade att ett eller ett par av dom små benen på ovansidan av handleden ligger fel av någon anledning.Det är där för jag har så j-a ont.Jag ska dra lite i handen och göra några böjövningar så kanske det hoppar rätt igen.Annars får hon fixa det.Aj!Det gjorde väldigt ont när det hände,så jag antar att det kommer kännas när det ska tillbaka igen.
I dag har jag vart och klippt mej hos Nadja.Där var Martina också.Två ❤️ på samma ställe. Jag fick det jag önskade,Jeanette ringde och frågade om jag ville jobba delad tur på lördag.
Och det gör jag gärna.Allhelgona är slitsam,ska bli skönt och jobba.Men trist att jag missar tid med LittleB.Han kommer på fredag och stannar över helgen.Men vi ska ju bo i samma hus så vi lär väl ses en del iallafall.


Undrar hur många gånger man såg dom
här filmerna i högstadiet:)

    Februari❤️Bapis


    Snidde är med och pluggar


    Nadja klippte bort en del.Tack:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar