måndag 27 augusti 2018

Söndag mest hela tiden

Denna bil..Nu har den fått så mycket saker så den lär bli utan julklapp.. Fast så är det att ha bil. Under veckan när jag är borta ska den köras till Klarre. Något lager ska bytas, olja, och filter. Så nu hoppas jag att jag bara behöver kolla glykolen och sen ska det gå i vinter. Men nu tycker jag han börjar gå "hårt" i motorn.. Det durar i fötterna. Fast jag kan ha fel. Jonas får väl ta en sväng med den, så får han säga vad han tycker.

Vännen har sovit över och min arbetsinsats ser ut att ändras framöver. Men det verkar fungera både för henne och mig.
Har varit och jobbat lite på 78:an. Roligt nu när det är ortopedi och de har haft sin högproduktionsvecka. Har sett lite omläggningar som läckt och träffat många förhoppningsfulla patienter som åkt nöjda därifrån. Ska dit och jobba i morgon också. En 21-07.

I fredags red jag Baron igen. Fick noll ordning på honom eller mig. Så går det när huvudet stundtals är på annat håll.Hoppas det går bättre nästa gång. Snidde har varit här i natt. Jag har saknat honom så otroligt mycket. Ganska egoistiskt gjort att hämta honom, ha honom en natt och sen få honom hämtad igen. Men han har varit väldigt lugn och glad när han varit här. Jag har en jäddra massa som jag ska göra nästa vecka, och jag vill inte att han ska vara ensam hemma. Därför får han åka tillbaka hem igen. Han har sovit, vart på toa och käkat, så det har nog inte varit alltför traumatiskt för honom.

I dag ska jag till Charlottenberg och hämta saker till bilen, och antagligen en redig subwaymacka! Med en massa vitlöksdressing! Väldigt lyxigt den här helgen. Först tacos hos Roger.
Ähhvas mamma fyllde 60 så där fick man smörgåstårta, chips, dricka och nudlar. Magen stod som vanligt åt alla håll när man åkte därifrån. Var att tvungen att ligga lite på soffan innan jag åkte hem. Dem lilla höll hov från första sekund tills jag åkte därifrån. Vilken energi. Ögonen stod stundtals helt still i skallen på mig. Hon berättade att hon nu hade flyttat till Göteborg och börjat nollan där. Hoppas verkligen det bli bra för henne. Det är en stor omställning att flytta.Fråga mig, jag vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar