måndag 4 augusti 2014

Saknaden❤️

Jag saknar våran lilla kille.Han som kom in och skrek och kastade sej i torrfodret och försvann ut som en virvelvind.Han som luktade skog på tassarna och hade bruna mjuka trampdynor.Han som skrek när man pussade honom och som skakade på hela sej när man pussat honom mer än en gång.Han som satt utanför garagefönstret och sjöng serenader för att få komma in och vara och rota och rulla sej i all skit som fanns på det garagegolvet.Han som snarkade så det hördes flera meter.Han som gosade och stångade med sitt hårda lilla huvud på bordsben och dörrkarmar så dom blev svarta.
Han som hade så bråttom genom livet så han aldrig gick utan travade.Du dog lika fort som du levde.Och efter att ha blivit skadad förut,sprungit in två pinnar i ögat,ätit nåt giftigt,åkt både traktor,släp och på pappas och grannens biltak så förstod vi att vi skulle förlora dej tidigt.Men inte så tidigt❤️
Hoppas du har det bra där du är.Lilla hjärtat❤️


1 kommentar:

  1. Älskade Vincent. Du hade ett underbart liv hos din familj. Så otroligt älskad och nu så otroligt saknad. Pussar till dig i katthimlen.

    SvaraRadera