torsdag 25 oktober 2018

Rastlös

I dag var jag för rastlös. Och så hade jag lite ärenden jag var tvungen att göra. Man kan be om hjälp, men jag ville ut och försöka själv. Bilen har låtit konstigt. Ett vackert klingande ljud någonstans ifrån. Fick instruktioner av Klarre hur jag ska skulle köra, ifall det var bromsarna som låg på. Det gjorde jag. Det small till och luktade bränt, men blev tyst. Nu har jag ingen handbroms, så det kan varit den som varit på väg att gå sönder.
Jag hade iaf bromsar så jag åkte. Tog en sväng nästan till Åmotfors, sjöng och glömde bort att det står en fartkamera i Speked. Får se hur det gick. Kanske får jag mitt livs första böter??

Det var underbart att komma ut och framför allt köra bil! Kan vara något av det roligaste jag vet.Åkte först på Apoteket och hämtade ut medicinerna, sen in och handlade lite, vidare till McDonalds för jag vart sugen på strips...
Ringde sen Madde och åkte dit och träffade hennes barnbarn Dennis och drack kaffe.

Hur trevligt som helst.Hon är också hemma och är sjukskriven för hon har gått igenom en ryggoperation. Så vi satt där och svor ve och förbannelse över att behöva vara hemma och vara sjukskrivna. Hon skulle också vara tillbaka på jobbet i december.

Nu är jag hemma igen och ska packa lite saker inför helgens förflyttning. Vet inte hur jag ska få ut det i bilen..Men det löser sig.Vet heller inte vad eller hur mycket jag ska ha med mig. Sen kanske Roger kommer! Då blir det dokumentär om gitarristen i Rolling Stones.

Biggan var här och hälsade på i går. Hon kom med både blommor och choklad. Det var så nice. Och så klart sprang hon runt här och hjälpte till med blommor, tvätt och annat som är lite trixigt. Jag är så lycklig över att jag har mina vänner. Hoppas nu min hjärtevän D kommer i möra.
Då ska vi äta glass!

Vicky och Tomas har förlovat sig!Grattis!
BloggerImage


Biggan💕
BloggerImage



BloggerImage


Madde
BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar