tisdag 23 oktober 2018

-14 dagar

Om en timme är det exakt 14 dagar sedan jag låg på operationsbritsen i Karlstad och skakade i hela kroppen. Och skrattade, just för att jag inte kunde kontrollera det. Samtidigt väldigt förundrad över att man hade så mycket personal. En narkossyrra, två andra operationssyrror och två specialistläkare.

De var alla var så otroligt bra och stöttande. Och de tyckte det var roligt att man ändå, trots rädslan kunde skämta och skratta. Men va fan ska man göra? Hela jag ville lägga på en rem och springa ut därifrån, men eftersom man är vuxen så fungerar det ju inte så. Nu är det gjort och ärligt så skräms jag inte över att ha en fot kvar. Nu vet jag förloppet, då känns det tryggare.

Det är skittråkigt att inte kunna röra sig som man är van. Att vara utan medicinerna för min RA. Inte kunna rida och att folk man är med mest ska bo högst upp i huset. Fast det är så värt att ta sig upp.Och hjälp får jag ju, så vad har jag att klaga över.

I går var en bra dag.Ut och i väg med bilen. Lite dåligt med ström i batteriet så jag tog ett par mil extra och bara njöt av höstfärgerna och luften.Vilken otrolig frihet det ger att ha ett körkort. Och säkert undrar en del om det är lagligt att köra bil med gips. Svar ja! Och för min del som har automat så använder jag normalt aldrig vänster fot ändå.

På sjukhuset fick jag hjälp att parkera bilen och så gömde de mina kryckor under tiden jag drog i väg i en rullstol. För långt att hoppa till kirurgen på kryckor. Foten såg bra ut, men några stygn tog vi aldrig för att snittet "gapade" fortfarande på en del ställen. Lite olustigt, men man får väl ge det lite mer tid. Och tejpa,tejpa och tejpa på att det hjälper och för att ärret inte ska bli så brett.

Det var väldigt roligt att se foten, den var betydligt smalare och när jag kan börja gå och träna den så kommer det bli kanon. Den mesta svullnaden sitter just nu runt fotleden, har varit stenhård på högläge. Då kommer man få på sig skor fortare.

I morse var Mattias här och hämtade Snidde. Verkligen tråkigt, men han var saknad på hemmaplan,Mattias fyller på fredag och jag ska inte vara hemma. Så det var det bästa.

I dag kommer Jennifer en sväng. Åhhhh!!!Det ska bli så nice💓 Sen får det blir plugg i morgon, Biggan på torsdag och underbara Dante med familj på fredag. Dante han är nog mannen i mitt liv han. För en underbar kille. Och hans mamma säger att han grönner lite på mig med.



gruvar mig lite för att ta de stygnen som är närmast
stortån. De andra ser jämt görfine ut.
BloggerImage




Här är han💗

BloggerImage




Fick kort av Vicky. Från Walters 50-årsfest.Tog oss nog två
timmar att ta oss till spelningen..Vi var ju tvungna att stanna
och njuta lite av livet efter vägen. Och det är skönt att man
kan blunda och komma i håg hur fantastisk den kvällen blev.
På många sätt, fast livet var så upp å ner.
Tack Vicky!
BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar