fredag 1 juni 2018

Jobbkväll

I kväll ska jag jobba. Undrar hur varmt det kommer vara på avdelningen...En del, antar jag.
Benet har inte blivit så mycket bättre mer än till utseendet. Det gör fortfarande väldigt ont, men nu har det snart gått två veckor så det läker väl sakta i hop igen. Har beställt tid hos Malin Koppfeldt så hon ska få känna igenom det lite och ev  köra lite laser på det. Börjar bli slitsamt att ha ont så fort man ska ta ett steg. Tråkigt att man inte kan rida heller. Fast hade man orkat det i den här värmen?

Jag har varit på stallet några gånger, men vet inte riktigt vad man ska göra när man kommer dit.Jag är så van att alltid börja med att muta Ronja och sköta om henne lite. Sist jag var där borstade jag Jameson och Casino.Det hjälper att göra något när man blir ledsen.

Vädret fortsätter att hålla i sig.Kokhet och en massa sol. Rätt skönt när man inte jobbar, då kan man ju vara lite där man orkar.Till veckan drar den bästa veckan detta året i gång.
Foo Fighters och SwedenRock! Hur det kommer gå med benet där nere vet jag inte, men jag får väl köpa en solstol och sitta i. Martin tog min biljett till "A Perfect Circle" i Oslo.Det var bra.Tror även den spelningen kan bli en av årets höjdpunkter. Jag kan bara inte vara på 100 ställen samtidigt.
Skönt att jag, sist av alla förstod det.

Innan jobb ska jag även försöka packa lite inför SwedenRock. I år är första gången som jag åker ner utan underställ.Vädret ska bli bra även där, så vinterkläderna får stanna hemma. Fy fan när jag var där och skulle se InFlames. Fick gå efter en halvtimme, det var minusgrader! Tänk de som bodde i tält.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar