fredag 26 augusti 2016

Träningsvärk

Jag kom att i väg på ridningen. Red Wille igen, men den här gången skulle han minsann inte ha på sig någon sadel...Så efter att vi dansat runt i boxen sisådär 3-4 varv fick vi be Maria om hjälp.
Alla hästarna var det ett jäddra drag på. Inga problem att få i gång dem i galopp eller trav, snarare svårt att få stopp på dem. Jag ska lära mig att bära mina händer, för dem vill jag gärna lägga ner på manken på hästen, sen sluta inta flygkraschställning när vi galopperar, för tydligen ska vi lära oss galoppera utan stigbyglar ( HJÄLP!!!) och då kommer jag krascha...Rätt ner i ridhusgolvet.
Men jag blir så trött i ryggen så jag tror det är därför jag ramlar framåt. Öva,öva,öva...

Sen arbetstrav utan stigbyglar...Min trygghet.. Vägrade släppa dem i går. Nästa veckas utmaning, släpp stigbyglarna!Sluta vara rädd, inte helt enkelt.Ska även köpa en säkerhetsväst, se om det hjälper mig lite. Jag har lite för starka minnen av smällen med Casino för ett par år sedan.

Men nu har jag ju hällt mig kvar på ryggen flera månader...Tack gode gud för det! Nu stirrar Mattias på mig, det ska handlas mat innan jag börjar jobba. Och mat vill jag ju ha:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar