söndag 14 december 2014

Då var helgen slut

Helgen har vart otroligt lugn.Har inte vart så pigg.Verkar som man har nån förskylning/influensa som dyker upp typ var tredje dag..Frossa,feber,ont över ögonen,tinningarna,yr och ont i kroppen.Och så denna jävla kärringvecka uppå detta...
Var tvungen och avboka en tatueringstid förra veckan.Nu lär inte ekorren bli klar på etthundraelvatolvtusen dagar,han som håller på är minst sagt upptagen.
Har hunnit sett Tarantinofilmer, kassa komedier och en å annan halvbra serie,ätit upp ett kilo godis,druckit för mycket cola och ätit mandariner så jag har ont i munnen.

Har gjort klart inför det muntliga provet i specialpedagogik på fredag och bakat kakor.
Om två veckor är man i Los Angeles då..Och ska fira nyår i Las Vegas.Känns som ett skämt när man tänker på det.Men flygbiljetten,huskontraktet,dollar och esta-ansökan ligger i köket så det lär bli åka av,och jag kommer ligga i fosterställning på golvet på Gardemoen paralyserad av flygskräck.Hahahaha!!!!
Undrar om jag kommer grina när jag ska säga hejdå till katterna,hör också till vanligheterna:)
Sen när man kommer upp i luften och dom släcker bältesskylten så kommer man väl fnittra hysteriskt och aldrig kunna sluta prata....
Kanske får David rulla in mej i säkerhetskontrollen i rullstol och säja "invalido" pga av all gratis dricka på flyget?? Nej då! Kommer inte hända,ska ju köra bil när vi kommer fram.
Glömmer aldrig hur trötta vi var förra gången,trodde aldrig vi skulle komma igenom flygplatsen till hyrbilarna. Och Ähhva och hennes jäddra bananer som hon prompt skulle ha med sej genom säkerhetskontrollen!!! Men det fixa hon på nåt sätt,sen kom hon lunkandes med bananerna och världens största leende på läpparna:) "Ähhllis!Vi är i Los Angeles vi,å ja har stölne bananer från Hemköp i armhöla!"
Som jag önskar att du fanns kvar❤️ 

    Frutt fortsätter ge blomman små 
    bett.Inte bra för honom den

    Såhär har vi legat nästan hela 
    helgen jag å pöjjkera 

    ❤️Slipknot❤️
 
 Vädret ser ut att va bra när vi landar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar