fredag 12 september 2014

❤️Vincent❤️ Den snälla kvinnan❤️

Dagen har varit bra.Har fått mycket gjort framför datorn.Mail som ska skrivas,uppgifter som ska göras och lite annat smått och gott.
Har varit på praktikplatsen,men i dag fick jag jobba extra:) Fått  gofika som Jeanette hade med sig,jobbat  med bra folk och vädret har vart gött.
Alla dom uppgifterna som jag satt och slet med i svenskan vart godkända!Gött!Blir bara lite lätt galen på grammatiken...Precis när man tror att man fattat detta med subjekt,adverb och predikat så ska man hålla reda på ackusativobjekt och dativobjekt (eller vad det heter) och vips känns det som hela hjärnan sväller och så blir det stop.Man blir arg och sen börjar man om från början.Att man aldrig fattar!!!
Jag har lite funderingar runt Frutt.Två gånger den här veckan har jag vaknat av att han sitter och käkar på en mus.Vart kommer den ifrån?Får han av Snidde?Snor har av Snidde?Tar han sej ut genom kattluckan,fast han ger sken av att han inte kan än?Är han en usel liten lymmel som smiter ut,eller är han en simpel tjuv?
Jag har frågat,får inget svar:)

Fick reda på en sak och vår Vincent i dag.Träffade Ulla,våran granne.Hon berättade att det var en arbetskamrat som kom på vägen efter att Vincent blivit påkörd (av någon som tydligen inte ens kunde stanna...) såg honom och tvärnitade och ställde ner bilen och gick ut och lyfte honom från vägen och till våran uppfart.Hon hade sagt att hon hade inte hjärta att bara köra förbi och låta honom ligga där.Jag blev så rörd så tårarna kom.Att den kvinnan även sett den dagens ros i tidningen som jag satte in gjorde mej glad.Vi är så innerligt tacksam för att hon gjorde detta❤️våran älskade Vincent❤️
Och när hon lyfte upp honom så hade han en mus under magen,så han höll nog på och jagade den när han blev påkörd.
Jag saknar dej så fruktansvärt Vincent❤️
Du fattas oss❤️

        Vincent❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
     Lille Frutt!!❤️


    Kanske ska man köpa munkar här!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar