torsdag 18 september 2014

Försäkringskassan

Jag skickade ju in en hög med papper till Försäkringskassan eftersom jag jobbar och får lön.
Jädrar va förvånad jag blev när dom ringde och ställde lite frågor och förklarade vad jag faktiskt hade rätt till, hur jag skulle ansöka för att inte göra fel,eftersom det är så "snårigt" som hon uttryckte sej.
Blir det nåt fel i ansökan så kan man få fel beslut och fel ersättning.Och då blir man fattig.
För mej som är så vimsig så var hennes hjälp guld värd:) Hon hjälpte mej så nu ska allt vara i sin ordning.
I morgon blir det till och slänga sej ur sängen tidigt.05.30 kommer klockan tjuta.Ungefär runt den tiden som mina vänner går och lägger sej:) En hög är på Close Upbåten och lyssnar på finfin musik.Hoppas dom får sköjj!
Jag har faktiskt en hel del kul framför mej.Jag behöver inte gå på nån svenska på onsdag för att jag redan gjort den dagens uppgift, finns stor risk för att jag får godkänt på praktiken, bio och fika på lördag med trevligt folk, ny tatuering hos Jimmy Hammarsten den 25/9, LittleB kommer hem och då ska vi på "The Haunted", Frutt och Snidde ska och få vaccin,då är dom klara ett år framöver, och den 29/9 ska vi till skolan och starta medicinkursen!!!!Ska bli så roligt!!
Så just nu kan jag inte gnälla:)
Var upp till Christ också och gav honom en bild-lp som Danzig gjort.Jag hade rätt,den hörde hemma hos honom.Det jämt gnark av lycka i pöjjken när han tog emot den❤️ I bland har man saker som faktiskt gör någon annan lyckligare.Det här var en sån sak.
I morgon ska Jeanette få en överraskning:) Ska bara komma i håg och hämta den innan vi slutar.Jag hade velat gett henne och Solbergagruppen något mer "svärt" men det ska nog gå bra med det jag har fixat också.
Kommer bli tråkigt och inte få gå dit till veckan.Men har jag tur så ringer dom väl snart efter mej.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar