onsdag 2 januari 2019

2019

Det blev en blåsig start på 2019. Jag trodde inte mina fönster skulle hålla i natt. Det vrålade utanför. Då är man inte så kaxig där man ligger. Men jag somnade, man kan ju inte göra något ändå. Det är betydligt lugnare i dag. Får gå ut och plocka rätt på det som blåst omkull sedan. Först tänkte jag sätta mig med lite skolarbete.

Nyårsafton blev riktigt trevlig. Lugn och skön. Efter juldagen så drog det inte ett dugg efter alkohol. Tog med en liten flaska som jag fick av Pia i julklapp, men den står fortfarande kvar hos Lina och Christ. Vi åt gott och fick läsa sagor och leka med Dante. Sen hade Jennifer med sig ett spel som vi spelade. Det var rätt kul. Då fick man prova hur bra man var på att kommunicera med den man tävlade med. Jag och Lina vann första ronden, men sen gick det utför. Var väl hemma runt 2-3 och då var det skönt att krypa till sängs.

Var bara in till stan en snabbsväng och åt pizza med Roger. Foten värkte, antagligen för att jag satt på och tagit av skon dagen innan flera gånger. Så jag åkte hem och la den i högläge och tog alvedon. Trist att vara still, men eftersom jag äntligen ska prova rida i dag så tyckte jag att det var viktigt att foten fick vara i fred. Måste kunna få på ridskon i dag. Och får jag inte det, då får jag väl rida i strumporna.Hahaha!!!Varmt och skönt med de stigbyglarna...AJ! Men va fan, det handlar bara om 45 min. Och ett tag kan jag säkert rida utan stigbyglar.

Suck.
Vad är handledning?
Vad kännetecknar handledning?
Vad innebär etik i handledning?
Vad är handledningens syfte och mål?
Vad kan konflikter i handledning innebära?

Bara att börja.Annars lär man aldrig bli klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar