måndag 15 februari 2016

Återtåget.

Nu är det äntligen dags att sätta sig på "tillbaka till livettåget". Det som innebär att man får ordning på kläder, sig själv, sitt hem och umgås med vänner och ringer de som är lite längre bort.
Sista tiden har gått i enbart jobb, skola, praktik och överleva. Men nu när man "landat" så märker man hur mycket man hunnit med, hur mycket man lärt sig och faAn va sköjj man hade däruppe på sjukhuset.

Men nu ska jag njuta av att näst sista skoldagen är i morgon, jag behöver bara jobba och mellan där så är jag leeeedig :) Vi ska avsluta akutsjukvården och starta upp examensarbetet. Sista gången man behöver vänta på betyg, sista gången man blir bedömd. Ska bli gött, jag har jobbat hårt och hoppas därför på ett bra betyg. Snart är det dags att åka båt med de bästa vännerna i världen!!!Hårdrock konstant ett helt dygn.Kommer bli episkt som herr Nord ofta uttrycker.
Är väldigt sugen på att hänga med till Göteborg samma helg på MetalTown, men vi får att se vad lönebeskedet och räkningarna säger först.



    Snidde fick kartong❤️

   Det går en varg här.Hoppas detta inte 
    är vargspår..För då är han ända uppe
    vid huset...

   Hälsade på lille Tut-Rut i dag ❤️

   Som alltid full fart och svår att få ett 
    normalt kort på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar