onsdag 24 februari 2016

Äntligen blev klockan 22

Lång dag på jobbet.Började 12, slutade 22.Men vi har haft apt-möte i tre timmar och sen fick jag nästan en timmes rast, så jag hann och vila då. Janne går i pension den sista februari så vi fick finfika i dag. Kommer att bli konstigt när han blir borta. Och inte fick vi ringa in honom heller på ett år. Han hade andra planer.
Jag fick mitt i allt tråkigt reda på två väldigt roliga saker! Milena har fått fast jobb och släkten kommer bli en människa rikare.
Som det ser ut nu så ska jag vara kvar på Höglunda hela mars, ev april också. Jag har iallafall valt att vara där i sommar. Måste bara se till att jag inte tar åt mig jobb i mitten på juni när jag och Fia ska på Iron Maiden!

Ut och åka vill jag också. Det jämt kliar i restarmen... Försöker få med Mattias, men det tror jag skiter sig. Han vill vara hemma när det är vår och vill hellre åka i höst. Jag vill i väg NU! Som alltid när det gäller mig så ska planerna sättas i verket omedelbart. Jag tänkte att vi skulle ta 5-6 dagar i New York i maj. Vill nog inte åka dit i höst då det är både val och 15 år sedan tornen föll. Och ska man dit så är september den bästa månaden.Jag  kan ju faktiskt åka själv också, det har hänt förut. Jag vill se solen, känna värmen, asfalt,avgaser, äta bagels, dricka applesnapple, bli jävligt trött på att det är folk överallt och sirener som ekar 100 gånger om dagen, prata svengelska, förundras över hur olika vi människor är, lukterna,amerikanerna, shoppingen och detta att bara sitta någonstans och titta på myllret som aldrig tar slut samt smaka på all möjlig mat som finns i stan. Jag vill iväg!

Grattis till din tjänst Milena!Och grattis till er två som i sommar blir föräldrar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar