tisdag 11 november 2014

Lättnad

Hela helgen har gått i jobb, men det har varit roligt.Lite mastigt där mellan 21-22 men det går att på nåt sätt. Underbart när man inte behöver börja 7 dagen efter. Det är svårt att varva ner när man kommer hem. Klockan hinner ofta bli bort emot 23 innan man ens kommit i säng.
I går var jag på bemanningcentralen på information om Magna Cura,schemaläggning och regler osv.Ringer dom på morgonen och man inte svarar och inte ringer upp så får man automatiskt en varning.När man fått tre så blir man avstängd. Så nu måste man ha denna jävla mobilen med sej överallt.Men hon sa att det är inte så ofta som dom ringer, utan man får reda på några dagar innan vart och hur man ska jobba.
Kommer säkert bli bra detta. Blev tillfrågad om jag ville jobba som personlig assistent, men jag tror inte det passar mej, så jag tackade nej. Men man funderar på boenden och ev inom LSS.
Men jag vill ta LSS efter specialpedagogiken, psykiatrin och psykologin, då har man lite mer på fötterna när man börjar.

På fredag är det skoldags igen :) Fick reda på att jag fick 23/32 poäng på provet också, blev lite besviken.Men som Jessica sa så kunde det gått bättre om vi fattat vilka kapitel vi skulle läst, och att man får vara glad att det gick så bra som det gjorde.För att bli godkänd var man tvungen att ha 16.

Var även på ridlektion i går. Var på dåligt humör när jag kom hem från stan i går, värk, trött och inte alls sugen på att åka och rida. Var en riktig GnEllis. Men sen när jag såg min ridkamrat blev jag glad och när lektionen var över så var jag på ett strålande humör. Det var gött och bli genomvarm i hela kroppen, då blir man mjukare. Jag tror även att det gick riktigt bra i går. Tyckte det gick såååå bra och sitta ner i trav på Casino  (har haft lite svårt med balans annars) men då fick jag reda på att hästen knappt har några ryggrörelser, så det var inte konstigt att det gick så jävla bra! :)

Får bli en annan häst nästa gång då...Jag ger mej IKKE!Jag ska lära mej. I dag kom Foo Fighters nya skiva så just nu är att livet vid köksbordet bra underbart! Endast 8 låtar dock.Hade velat haft mer.
Hon jag körde hem i går tittade på mej och såg ut som ett frågetecken när vi var på väg hem till henne, jag frågade varför. Då pekade hon på stereon och frågade: "Tycker du det där är bra??"
Jag drog den slutsatsen att hon inte tyckte At The Gates skiva var lika bra som jag.....Men då tog hon min mobil och spelade The Foo i stället. Då tittade jag på henne och frågade:"Tycker du det DÄR är bra?"Då började hon gapskratta!Jag med!Härlig tjej :) Blir lite kontrast mellan The Foo och At the gates :) Alla gillar olika!Nu ska jag försöka få ihop den där powerpointdreten till svenskan i morgon.Dags att börja nu, mindre än ett dygn innan....Längtar till december, då är jag klar med svenskan!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar