torsdag 26 juni 2014

Tid....

Har tränat på Hälsokompaniet så svetten rann,har äntligen kunnat vara ute och gått!!!En fot gör ont,den andra är fanimäjj bra:)Tog en tur till BigB och han har att väldigt många underbart snygga gitarrer.Nu höll han på med en ESP.Mattsvart och gul med guld❤️❤️❤️Han är ju en jävel på och "pimpa dom med plingpling" som mamma sa en gång när hon menade "blingbling".Jag väljer att använda hennes  ord,dom är helt enkelt fränare.
Tony och Fia kikade förbi och det mumsades jordgubbar och grädde och pratades skit.Sen åkte vi hem till Fia och mumsade vidare på varsin tallrik från Kocki.Tack älskade Fia för samtalet i går.Man är så gött förvirrad nu när det gäller sjukdom,skola,medicinering,livet,döden,
utveckling,jobb och allt annat som livet innebär.Och dom gapskratten är så underbara.Dina blå ögon och underbara leende som smittar värre än vinterkräksjukan när den är som värst❤️❤️❤️Tack för att du finns!!
Kom sent i säng i går,även göbben så det blir söving tidigt i kväll.I morgon blir det en tur till sjukhuset och så ska kläderna provas inför LittleBs bröllop.Kul om dom inte passar...Då kan det bli lite panik.Tidsoptimisten har såklart inte räknat med att tiden faktiskt går så fort som den gör.Fan,till och med Mattias har sina kläder klara.
Dåligt Ellis!:) Gå nu på Olssons brygga och se på Maryland på lördag!!!En till otroligt vacker och talangfull  människa kommer stå bakom mikrofonen.
Jag skulle behöva skriva ett tal också...Men det kanske jag hinner,under tiden jag står i duschen eller nåt,hahaha!!!!Inga ordning,och så kommer det förbli.Vi lever HÄR OCH NU!





   Foto:BigB:)Jag gillert!


   Hit kan ni också åka och se Maryland
   Putte I Parken i Karlstad.Gratis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar