lördag 20 juli 2013

Hej då blindtarmen!

Fick så jäddra ont i magen på torsdag eftermiddag.Hade svårt och röra mej och mådde allmänt kasst.Trodde såklart att det var efterdyningar från räkfrossan på onsdagskväll.
La mej och vilade men när jag vaknade så var det värre.Mattias ville att jag skulle åka till akuten och var säker på att jag var sjuk.
Men nej då,jag sa att det är säkert bara gaser eller nån förstoppning,men jag hade väl på känn att det var nåt annat.
Strax efter lunch tröttnade jag på och gå dubbelvikt så jag ringde sjukvårdsupplysningen.Där sa hon:"Åk till akuten direkt,det är nog din blindtarm"

Så jag åkte,där vart det ett jävla pådrag och såklart skulle jag inte ha väntat över ett dygn innan jag åkt in.Smärtorna måste ha varit hemska sa läkarn och brister blindtarmen så kan man va illa ute.Men jag har aldrig riktigt trivs på sjukhus och ännu mer ångestladdat är det såklart efter Ähhvas död.
Efter en timme på akuten bar det av med ambulans till Karlstad,å fort gick det!Fick åka med två trevliga killar,Bengt och Joakim.
Dom gick vilse med mej på sjukhuset,men sa att det inte va nån idé att jag skvallrade om det för så skulle dom bara säja att jag fått mycket morfin och bara svamlade:)Dom va så roliga bägge två.
Kl 17 var det dags för operation och 21 var jag vaken igen.Träffade såklart en läkare som sa att han tvivlade på att det var blindtarmen.Han sa att jag inte var tillräckligt smärtpåverkad!!!!Men va fan!Inget blir väl bättre av att skrika,gråta och klaga?Bättre och fokusera på nåt annat och behålla humöret.Jäddra stölle.
Natten fick jag tillbringa på avd 6 tillsammans med en dement dam som minsann skulle ur sängen,kastade tidningar,ropade på Lars och Gun och tyckte att vi skulle dra upp rullgardinera och tända lamporna så folk såg att hon var hemma....
Strax efter 3 fick hon för sej att hon fött barn och undrade om det vart en pojk eller flicka.Stackars människa!Men jag ska ju erkänna att det ska bli skönt och slippa sova med henne i natt.
Strax innan hemgång kom Kåre och Micke och hälsade på❤Och Micke skjutsade mej till bilen i rullstol❤Dom är väl förjävla goa!
Vill även framföra ett stort tack till alla som hört av sej!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar