torsdag 6 april 2017

Förkyld, igen

Hann inte mer än tillbaka på jobbet så vart jag sjuk igen. Jobbade i söndags och märkte då att rösten bara blev mer och mer usel. Måndagen var jag däckad i sängen, tisdag med. I går var jag lite piggare, men nu har hostan från helvetet dykt upp. Endast nattetid såklart.
Inget man kan göra något åt. Bara att vänta ut skiten.

Lägenheten blir antagligen såld i dag. Jag hoppas det. Då kan man lägga det bakom sig och ställa till med något nytt projekt. Jag borde vara glad och i planeringen för vad man ska göra för de extra pengarna som kommer.
Konstigt nog är jag inte det...Enda jag vet är att en gåva ska skänkas i Fias namn. Hon kommer antagligen skicka regn och hagel på mig för detta, hon hade velat att jag lagt pengarna på mig själv och gjort något roligt.

Men när det blir så här så känner jag att det är viktigt att man ger till de som behöver. Jag har varit ungefär luspank hela mitt liv, tack vare den här jävla sjukdomen, att jag gått med fel diagnos i ca 15 år osv.
Jobbar som en stölle fast jag lika gärna kunde gå hemma. Så hon hade velat att jag tagit in på spa i en månad, rest jorden runt, gjort mitt liv lite "enklare" men man mår bra av att kämpa lite!Så nu har jag beslutat att ge lite hjälp till någon som antagligen inte har det så jävla roligt.Det är bara en en pyttedroppe i det enorma hav de simmar i.Men det är något iaf. Fast jag ska såklart "unne mä" också. Har lite svårt för det.


Nu kom Frutt med en sork. Det är så glamouröst att ha katter ibland..Men han har säkert slitit hårt för att ha ihjäl den så jag får väl ge honom beröm och godis.
Känner även att jag borde ta tag i swedenrockplaneringen lite mer seriöst. Har iaf sökt semester..Men jag har väl som inget ställe att bo på än.Kan vara dags att ta tag i det..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar