onsdag 28 december 2016

Ledig

Äntligen kom de dagarna man skulle vara ledig.Länge sedan man var så trött. Julhelgen har varit bra.Mycket god mat och lugnt och gött har det varit. I går hade jag och Snidde tv-dag i soffan. Precis hela dagen låg vi under en filt och tittade på tv, sov och åt godis. Underbart!
I morgon blir det en timmes massage och bio på kvällen. Mattias ville se hundraåringen, hoppas den är rolig.
Två dagars ledighet, sedan blir det jobb fredag,lördag och söndag. Efter det ska väskan packas och man får vara ledig i 10 dagar. Ska bli skönt med sol och ev lite bad.Beror på hur uppvärmd poolen är.Jag är ju den mest frusna i världen. Vädret ser ut att bli gött, runt 20 grader varje dag. Det är lagom, då kan man få lite gjort också. Inte bara ligga under en parasoll och frusta. Jag hade gärna åkt upp till Teide och kollat, och djurparken, aporna och vattenlandet. Men vi får se. Det är meningen att man ska ha semester också.

Vi har vart i Sunne också och fixat lite på graven och lämnat julklappar och födelsedagspresenter. I år är den födelsedagen i början på januari viktigare än någonsin. Inte bara för födelsebarnet utan även för en annan människa. Räknar iskallt med att kunna skåla och svepa en fruktig drink i solskenet den dagen. Kommer inte släppa mobilen en sekund.

Köpte ju en fäll till Frutt. Den har han inte legat på eller tittat åt på hela julen. Den är för fan skitfarlig säger han med sin storsvans när han drar i väg i 190... Men jag hittade en gullig tomte som hette Algot. Han fick hänga med hem och sitter nu på fällen i stället för Fruttprutt.


BloggerImage


Ett år har gått...
BloggerImage

Här har vi legat jag och katterna.Underbart!
BloggerImage

Här är han Algot❤
BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar