fredag 23 september 2016

Fredag och jobbhelg.

Då var det helg och dags att bege sig till jobbet. Ska lägga det sista på mitt schema i dag. Sen är det spikat och klart, ända tills kommun kommer på att de ska ändra på nåt igen :)

Jag frågade om jag kunde gå ned lite i tid, det är så mycket just nu med lite allt möjligt. Rädd att en ska ränna i den berömda väggen. Jag har fått svar på matteprovet och det är godkänt. MEN, jag kommer bli arg skrev hon... Jag hade gjort ett par slarv fel. Så då gick jag genast och skallade väggen i köket. Kaboom!
Typiskt mig.. Fort ska det gå. I går var vi och red, det kunde jag heller inte. I går var jag nästan gråtfärdig. För jag har en ridlärare som pratar svenska, men lik förbannat så verkar jag inte förstå vad hon säger. Genade och red åt fel håll, fick in en slängtrav som inte var av denna värld och sen lite andra saker som man inte ska. Jag talade om jag inte var nöjd och tyckte jag red uselt. Då sa hon att det handlar inte om att jag rider uselt, det gör jag inte. Men koncentrationen var inte med mig i går. Och då blir det svårt.
Bara att skaka av sig och göra om det bättre nästa gång. Jag tror till och med jag sa förlåt till Wille. Inte helt lätt att ha någon på ryggen som säger: höger,vänster,galopp, trav, sakta ner, dra på samtidigt.

Men som sagt, gör om, gör bättre. I  morgon ska jag försöka tapetsera klart hallen. Jag ska få en hustomte i mitt hus. Han ska bo där under veckorna när han jobbar, så han slipper åka hem till Deje eller vart det nu är han bor. Gött, då behöver jag bara vara där under helgen. Som det är nu så är det som sagt svårt att hinna vara på flera ställen samtidigt. Min handläggare på socialtjänsten har ringt i dag, så det betyder väl att det kanske är ett nytt uppdrag på gång.

Nästa helg är det marten! Då kommer LittleB och vi ska vara ute och slarva hela helgen! Det ska bli så jäddra roligt!!!!!

En litten Fruttfot❤️
BloggerImage

Nu ska de ligga på rad och sova middag
BloggerImage


Hittade kameran och lite roliga kort.
BloggerImage


Borde nog vara påsk 2013 eller 14??
BloggerImage



Hej Wille!Nu ska jag ta kort påräjj!!!
Ok!Här kommer en mule in i hele kameran!!!
BloggerImage

I tisdags hade jag och Hanna kvalitétstid.
Film och soffläge mitt på blanka dagen.
BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar