torsdag 1 mars 2018

Miami och kryssning

Nu har vi tagit oss till Miami och vidare ut på "Empress of the sea".Miami var bra.Vi var på "Big Pinks" och åt revben.Vi var där förra gången vi var i Miami så det blev ett kärt återseende.
Hotellet var bra och vi hann med lite strand och burgare på ett ställe som heter "BurgerFi".Hann även med en långpromenad efter stranden och där träffade jag äntligen lite katter🤓❤️ Tog även en dag på "Dolphin Mall".Fast jag vet inte,detta med att gå inne på ett shoppingcenter när solen skiner ute...Känns som riktigt vansinne...
Vi åkte sen buss till hamnen och gick ombord på fartyget. fartyget som för övrigt har allt,på riktigt allt!Och då åker vi på ett av de små fartygen.Mat,glass,underhållning och hitte på hele tia!Jag har ätit mej helt fördärvad känner jag.Men det är att gött å.Nu har vi legat i hamn i Mexico i dag.Jag har varit på en utflykt till en delfinpark.Där fick vi gå ner i vattnet och klappa och pussa på en delfin.Även instruera dem att göra konster.Sen fick vi lunch och gratis drinkar.Såklart med tequila,vi är ju ändå i Mexico...
I kväll lämnar vi runt 18,sen får vi åka båt ända till Miami.Kommer fram dit på lördagmorgon (amerikansk tid).Där stannar vi ett dygn, sen blir det NY.Ska bli kul att komma tillbaka dit.Men vädret...Vi är nu vana 25-30 grader...Man fryser när det "bara" är 22-23 på kvällarna.I New York ska det snöa när vi kommer, och hemma har det tydligen varit riktigt kallt.

Den här kvällen avslutades med en redig middag.Förrätten var en tonfisksallad med oliver,lök,potatis och annat grönt och dressing.Rå,dyr tonfisk.Tyckte inte om.Fördelen med sånna här kryssningar är ju att man kan prova allt.Tycker man inte om så beställer man in en ny rätt.Huvudrätten blev kyckling och efterrätt creme brulée.Efter det var jag tvungen och gå en promenad och gå i trapporna från botten till toppen på båten.Man äter så man nästan spricker!Uppe på däck 11 hittade jag en hängmatta.Där låg jag ett tag och tittade på månen och stjärnorna.Ljuset från månen som lägger sig över vattnet är så otroligt vackert.Nu ligger jag i sängen och vaggas till sömns...Den här båten har ialla fall varit helt otrolig! "BloggerImage" "BloggerImage" "BloggerImage" "BloggerImage"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar