tisdag 2 januari 2018

Avresedag

I dag ska vi äntligen åka på semester!Vädret ser ut att bli bra och jag är pepp. I sista minuten var jag inne på Lindex och köpte en bikini. Urvalet var inte direkt stort, men jag hittade en som duger fint.Packningen är klar, tror jag.. Säkert något man glömt,så brukar det vara.
Nyår var det lugnt .Skulle spela Bingolotto. Tjenare, hur långt tid tog det till jag tröttnade på det? Jo, typ 40 minuter. Nyårsdagen gick i punkdokumentärer och brieätande.Sen blev jag övertrött och jävlades med Mattias. Väldigt roligt, så roligt så tårarna sprutade. Fast han knöt ju ihop mej till slut, han är ju lite starkare och har ju mer att säga till om. Fast roligt var det.

I går var det julafton igen. Jag träffade Martin,Marri, Simon,David och Lexie på Amigo. Jag vart så glad när jag såg Lexie så jag dök på henne. Så får man inte göra, ho blev rädd stackarn. Men sen skrattade hon och var glad igen. Uhh vilken gooo unge💗 Hon hade med sig en julklapp som jag fick. En jättefin "Sniddemugg". Så i morse vart det premiärkaffe i den. Katten på muggen är så otroligt lik Snidde.
Sen åkte de hem och jag åkte till Jennifer och åt kakor och kex och ost. Mums! Jag fick även lite love från Tut-Rut.Hon knuffade mig i hövve så jag fick hålla emot...Vilken go! Även där fick jag julklapp. Ljuslyktor, hennes sista dollar från New York och ett roligt kattkort. Jag har att tur jag.

På stallet har jag också varit. Första lektionen fick jag rida Jameson. Det gick rätt bra. Han börjar bli väldigt rolig att rida nu när man förstår hur han fungerar. Sen plötsligt hände det! Sista lektionen fick jag Ronja💖 Och hon gick väldigt lätt och var framåt. Så framåt så jag fick bromsa mig igenom halva lektionen. Det är så gött när hon får vara så pigg. De andra var också pigga. Lomeda höll på att springa över/förbi oss och Hope blev den galopphäst han är och rände runt med Birgitta på ryggen.
Och den stackarn hade inte mer än en stark arm att bromsa med, då hon för bara några veckor tog av gipset på den andra. Men hon styrde ju såklart upp det där. Nu är det dags att ge sig av och rida för Maria. Sista lektionen den här veckan.
Vore gött om det kunde bli lite ljusare nu..




Har varit på 10-års kalas hos Hanna. Jag fick sitta bred henne.Det var ett bra
kalas. Man fick både smörgåstårta och McDonaldsmat.
BloggerImage


Lexie💜
BloggerImage

Lexie igen, så glad mest hela tiden
BloggerImage


Hur lik är inte katten på muggen, den som bor här??
BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar