lördag 10 juni 2017

Resan

Vi satt och pratade om vart vi ville resa i går. Alla ideér och resmål var tillåtna. Efter gapskratt, pizza och gissningslekar kom vi fram till en väldigt grov plan. En väldigt intensiv resplan som kommer och bli så makalöst bra om vi lyckas genomföra den.

Vi ska starta med att åka till Hawaii. Där ska vi stanna runt 5-6 dagar. Denise ska lära sig surfa. Grattis till mig och Sandra, för det Denise ska göra ska vi med på....Surfa.. Ja,ja en lever bara en gång.

Sedan ska det flygas till New York. Där ska de shoppa i tre dagar i sträck. Därifrån ska vi hoppa på ett tåg till Washington.Där ska vi bara ta max en förmiddag. De tror staden är tråkig, men då har vi iallafall ätit lunch i huvudstaden.

Här ska en styck bil hämtas upp. Vi kör ner till Charlotte/Colombus i South Carolina och svimmar på ett hotell där en natt.
Sedan vidare ner mot Orlando och 3-4 dagar där i parkerna. Typ 3,5 dag i Harry Pottervärlden med en galen Denise antar jag.Sen ner till Miami, ev sova en natt där innan vi hoppar på ett kryssningsfartyg och sover/åker/äter och solar oss ner till Bahamas.
Från Miami åker vi sedan tillbaka till Oslo och sover en vecka i sträck när vi väl kommit hem.

Jösses!Men man ska sikta högt! Allt som blir gjort är kanon!Nu jobb BloggerImage BloggerImage BloggerImage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar