tisdag 13 juni 2017

Ledig dag

I dag är jag ledig. Har varit med Linda till kallsta en sväng. Där köpte jag en smörgås som det inte var smör på. Då gick Linda och påtalade att det inte var smör på smörgåsen och hon ville ha smör.
Hon blev då tillsagd att personalen minsann hade stått och brett smör på sååå många smörgåsar i dag, så smör fanns det minsann på min smörgås.
Vilka märkliga människor det finns inom en del serviceyrken...

Har en fotled som det "brinner" i i dag. Har vaknat flera gånger i natt av att den gjort ont, och oroar mig nu såklart hur jag ska fixa sjukhusgolvet en hel dag. Men jag får väl lugna mig lite. Det är på torsdag och då har jag nästan två dagar på mig att hålla tummarna att detta bara är ngt tillfälligt som drar sig tillbaka fort. Tog Enbrel i går och Metotrexate i dag. Vila får stå på schemat tills jag ska på möte kl 16. Ska nog dra ett varv på affären också. Sugen på frukt...Jordgubbar. Men det beror vad de kostar.

I går var jag i Klässbol igen och jobbade. Det åskade så jag skvatt och sen kom en störtskur som gjorde att jag inte kunde ta mig ur bilen. Träffade en gul katt och två herrar av långhårig karaktär.
Det är så otroligt härligt att se så mycket djur på ett arbetspass. Men i går hade jag inte samma flyt på jobbet och en del larm. Halkade efter och den snälla människan jag jobbade i hop med fick ta sista besöket själv. Hoppas jag kan hjälpa tillbaka någon gång. Det är ett ganska späckat schema och jag vägrar att köra mer än tillåtet eller utan respekt för de boende på grusvägarna i skogen.

Jennifer har tenta i dag. I ett ämne som hon minsann inte är så uppdreven över. Jag lider med henne och hoppas hon fixar den.Antagligen så kommer hon göra det.

Nu har vi även hamnat under 100 dagar kvar tills vi ska till New York. Nu är det 93 dagar kvar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar