fredag 2 augusti 2019

Augusti

Då var den sista sommarmånaden här. Vet inte vart den här sommaren tog vägen.
Äntligen är Felix, Hanna och Fabian hemma. Vi har varit där och hälsat på och lillkillen växer och blir så stor! Han har inte så mycket stöd av syrgas heller så det ska väl inte dröja för än han är "frikopplad".

Växellådan rasade på min bil för två år sen. Det var dyrt, tråkigt och krångligt. Typ 33.000:- dyrt och flera dagar utan bilkrångel. Men då tänkte man ju att den skulle hålla sen eftersom det inte finns rost på bil och mycket är bytt. Men nej, blockpackningen är trasig och kostar 10 papp att laga.
Kul. Jag har lagt ut mycket pengar på den kärran och sa att om det blir något mer som kostar över 5 så ska den säljas. Så nu är vi där. Har annonserat ut den och hoppas någon dyker upp. Har fått något skambud men avvisade.
Vi har letat ny bil och till slut kunde jag bestämma mig för en i Karlstad för jag orkar inte åka långt heller. Samma dag som vi planerade en heldag i Karlstad med Leos, shopping, mat och provkörning av bilen ringde de och sa att bilen byggde tryck i motorn...Suck! Antagligen samma som på min, så de måste byta blockpackning och ska gå igenom hela motorn innan jag får provköra för de vet vad som hänt med min förra så de vill inte att jag ska få några som helst problem med nya bilen.

Men den blir väl klar någon gång för såklart är det semestertider i verkstan. Det blev hur som helst en väldigt rolig och trevlig dag i Karlstad. Och väl hemma åkte vi och köpte lite gott och åkte till stranden. Det har varit så fint väder så många dagar har spenderats just på stranden.

Jag har haft tur och fått låna Hannas bil en stund nu så jag kan ta mig till jobbet och övriga ställen som är nödvändiga.

I går var vi hos Lina, Christ, Devin och kärleken i mitt liv Dante. Det sovs skönt här i går kväll kan jag tala om. Tror alla sov redan klockan nio. I dag får det bli stranden igen när det är så varmt. Blir väl hämtad för lite mat och sen sol och bad ett  par timmar till.

I kväll ska jag träffa Jennifer och resten av gänget som är på Wilmas, morgondagen ska spenderas med Alexandra på Hamnfestivalen och söndag är det hästarna. Hej och hå inte konstigt dagarna sprutar i väg. Sen är det jobb ett par dagar igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar